0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

head coach Vladan Milojevic konferencija za medije Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 19.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED LUČANE: ‘Imaju spoj izuzetnih igrača – Ovo je jako bitna utakmica!’

Objavljeno: 07.05.24 u 17:46

Ostaju fokusirani uprkos činjenici da su već osvojili titulu u Superligi.

Šef stručnog štaba Crvene zvezdeVladan Milojević je izneo očekivanja pred utakmicu četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije, koju će crveno-beli odigrati u sredu od 18 časova i 30 minuta u Lučanima protiv Mladosti.

Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali – istakao je Vladan Milojević.

Govorio je šef stručnog štaba i o zdravstvenom biltenu.

FK Crvena zvezda
FOTO: Starsport

– Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti.

Imao je Milojević i poruku za sve zvezdaše.

– Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako treba da razmišljamo, fokusirani smo. Uvek je lepo videti ispunjene tribine i da su tu naši navijači, koji nam daju vetar u leđa.

Govorio je strateg Zvezde i o osvojenoj 35. tituli.

– Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj, na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili, to je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo – zaključio je Vladan Milojević.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter