0
ATP

FOTO: Printscreen/ Youtube

ISPLIVAO SNIMAK: Nole u zagrljaju sa jednim od najboljih fudbalera sveta! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.24 u 22:40

Susreli su se na dodeli Laureus nagrade

Nakon što je Novak Đoković nedavno primio prestižnu Laureus nagradu za najboljeg sportistu 2023. godine, javnost je oduševljena snimkom zanimljivog susreta koji se desio dve nedelje nakon svečane ceremonije.

Te večeri, Novak je bio u prilici da porazgovara sa mnogim poznatim gostima, a među njima se našao i jedan od najboljih fudbalera na svetu, Džud Belingem. Samo dan pre toga, srpski teniser je imao priliku da gleda Belingema kako rešava pitanje pobednika u El Klasiku, postigavši pogodak u nadoknadi vremena.

Tačno 14 dana nakon ovog susreta, na društvenim mrežama se pojavio snimak njihovog razgovora.

Bio sam na utakmici, bilo je neverovatno. Ti si igrao jako dobro, tokom meča sam komentarisao koliko se dobro snalaziš– rekao je Đoković Englezu, izražavajući svoje poštovanje prema njegovoj igri.

Dodao je i pohvale za ostatak tima.

Fenomenalna grupa igrača. Luka je dobar prijatelj, neverovatan je pogotovo u njegovim godinama. Mnogo trči, igra na takvoj poziciji gde konstantno mora da ide gore-dole

Belingem je iste večeri dobio nagradu za najveći proboj od mladih sportista u 2023. godini, što je dodatno potvrdilo njegovu izvanrednu karijeru i uticaj na svetski sport.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter