0
Boks

FOTO: Printscreen/X/Policía S.XXI

HAOS U BIOSKOPU: Španski bokser u akciji zaustavljanja nasilnika! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.24 u 11:51

Herojski čin boksera

Španski bokser, Antonio Barul, koji je planirao da provede običan dan sa porodicom u bioskopu uživajući u dečijem filmu, našao se neočekivano u centru sukoba sa jednim muškarcem. U incidentu koji je usledio, Barul je zadao nekoliko udaraca muškarcu, koji je nakon toga ostao da leži. Razlog ovog nasilnog sukoba, kako je bokser objasnio španskim medijima, bio je muškarčev agresivan i nasilan odnos prema svojoj ženi i detetu.

Nasilje nikada nije opravdano, ja ga ni u jednom trenutku ne opravdavam. Ali maltretiranje žene i devojke… – izjavio je Barul. Prema njegovom svedočenju, situacija je eskalirala dok su on i njegova porodica gledali film. Muškarac je počeo da viče na svoju ženu, optužujući je i preteći joj uvredama i povicima.

Onda se smirio, ali nakon pola sata filma, vrisak je već bio jako glasan. Već sam svoju decu odveo nazad da ništa ne čuju, ali vrisak je bio jako glasan. Pogledao sam, video da je zgrabio svoju ženu za vrat. Počeo je da je muči, ljudi su prišli i u borbi je udario devojku. Kada sam to video, zavrela mi je krv. Rekao sam mu ‘odlazi, to je dečiji film – nastavio je bokser.

Barul je zatim objasnio kako je muškarac umesto da se smiri, počeo da mu zamera, preti, vređa i krivi ga za situaciju. Iako je više puta tražio pomoć od obezbeđenja, ono se nije pojavilo.


 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter