0
Fudbal

FOTO: FSS

DOBRA VEST ZA REPREZENTACIJU: Piksi će verovatno moći da računa na bitnog igrača sredine terena!

Objavljeno: 07.05.24 u 12:31

Gudelj je već dugo godina sastavni deo reprezentacije

Nemanja Gudelj,  igrač Sevilje i reprezentacije Srbije, priređuje iznenađenje svojim brzim oporavkom od povrede, te se očekuje da će biti spreman za učešće na EURO 2024. Iako je nedavno prošao kroz operaciju meniskusa, njegov oporavak ide znatno brže nego što se prvobitno predviđalo.

Igrač poznat po svojoj pouzdanosti na poziciji zadnjeg veznog, uz mogućnost igranja i na mestu štopera, povredio se u okršaju Sevilje i Majorke pre nekoliko nedelja. To je izazvalo strepnju da bi mogao propustiti predstojeći turnir. Međutim, najnovije vesti sugerišu da će biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za ključne utakmice protiv Engleske, Danske i Slovenije.

Ova informacija je dočekana s velikim olakšanjem, s obzirom na to da su prve procene bile pesimistične, nagoveštavajući da bi Gudelj gotovo sigurno bio van terena tokom Evropskog prvenstva 2024 u Nemačkoj. Sada, sa brzim napretkom u oporavku, očekuje se da će Gudelj ipak biti u sastavu.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter