0
Fudbal
fudbalska reprezentacija Srbije

Fudbal Soccer.Kvalifikacije za svetsko prvenstvo FIFA 2014 .Srbija v Belgija.from left Dejan Lekic Marko Scepovic Branislav Ivanovic Neven Subotic.Beograd, 12.10.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZABORAVLJENI REPREZENTATIVAC SRBIJE: Igrao u Južnoj Africi, godinama ga nije bilo, a influenser ga uhvatio na ulici! (FOTO)

Objavljeno: 06.05.24 u 14:57

Potpuno se povukao nakon odlaska u penziju

Neven Subotić, nekadašnji srpski reprezentativac i nekadašnji igrač Borusije Dortmund, ponovo je privukao pažnju javnosti nakon što se dugo vremena povukao iz sveta fudbala. Subotić, koji sada ima 35 godina, nije bio aktivan u javnosti od kada je otišao u penziju, a njegova poslednja pojava na društvenim mrežama izazvala je interesovanje ljubitelja fudbala.

Poznati infulenser Fiago uspeo je da pronađe Subotića i podelio je zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Uz fotografiju, on je napisao:

Ovaj čovek zna kako se ulazi u finale Lige šampiona – aludirajući na Subotićevu prošlost sa Borusijom Dortmund, koja trenutno igra u polufinalu ovog elitnog takmičenja.

Subotić je ostavio dubok trag u Borusiji Dortmund, gde je igrao od 2008. do 2018. godine. Tokom tog perioda, zajedno sa Matsom Humelsom, činio je jedan od najboljih štoperskih tandema. Međutim, nakon poraza u finalu Lige šampiona 2013. godine od strane minhenskog Bajerna, Subotić je počeo da se suočava sa povredama koje su uticale na njegovu karijeru.

Posle Borusije Dortmund, Subotić je igrao za nekoliko klubova, uključujući Kelna, Sent Etjen, Union Berlin, Denizli i Altah. Međutim, nije uspeo da povrati formu koju je imao u Dortmundu. Njegov poslednji zvaničan meč odigrao je za austrijski klub Altah u maju 2021. godine.

Iako više nije aktivan u fudbalu, Subotić se sada bavi humanitarnim radom. U jednom intervjuu nakon penzionisanja, Subotić je izjavio da fudbal više nije njegova strast, ali da povremeno prati najvažnije momente utakmica i raduje se uspesima svojih bivših saigrača.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter