0
Domaći fudbal
FK Voždovac

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Vozdovac and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Vozdovac on April 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VOŽDOVAC IZDAO SAOPŠTENJE: Zmajevi pred duel sa Železničarom pozivaju na fer-plej i pošten odnos!

Objavljeno: 06.05.24 u 14:55

Klub iz Beograda želi da sve bude po pravilima viteške borbe

U četvrtom kolu plej-aut faze Superlige Srbije, fudbaleri Voždovca na svom stadionu sutra od 19 časova dočekuju Železničar.

Pančevci pred ovaj okršaj zauzimaju pretposlednju poziciju sa 29 bodova, dok su Zmajevi sa pet više na mestu broj 13.

Šef struke beogradskog kluba, gospodin Nikola Mitić, svestan je kvaliteta protivnika koji bodovno stanje ne pokazuje.

Igramo protiv ekipe koja na poslednje tri utakmice ima tri boda, tri neresena rezultata. Ekipa koja ima jako kvalitetne pojedince, ekipa koja zna da igra na rezultat. Očekuje nas psihološki najteža utakmica u dosadašnjem delu prvenstva. Ono sto je je jako bitno, to je da moramo da budemo mnogo bolji u posedu nego na prethodnoj utakmici u Nišu, da selekcija rešenja bude na mnogo boljem nivou. Bitno nam je da uđemo u utakmicu sa dobro energijom, samopouzdanjem i da to nadograđujemo iz akcije u akciju, da budemo maksimalno skoncentrisani na sledeći korak, da zaboravimo greške i da gledamo unapred!

Ulaznice za duel između Voždovca i Železničara biće u prodaji na dan utakmice, od 10 časova do početka, na Info pultu TC Stadion.

Fudbalere Voždovca u plej-aut fazi Superlige Srbije očekuju još četiri utakmice, četiri finala, a tim povodom prenosimo saopštenje koje potpisuje Upravni odbor Fudbalskog kluba Voždovac.

U susret samoj završnici prvenstva i konačnom raspletu po pitanju borbe za ostvarenje svojih ciljeva, svih klubova, FK Voždovac oseća potrebu da još jednom istakne osnovni postulat viteškog nadmetanja u sportu – FER-PLEJ!

Klub smo koji je svoj integritet izgradio upravo na vrednostima koje se temelje na čestitom i poštenom nadmetanju. U tom smislu, očekujemo od svih aktera, pre svega od nas samih, a potom naših protivnika, publike i svih onih koji čine fudbalski dekor tokom 90 minuta, da budu dostojni uloge koju obavljaju. Na kraju, ili na početku, očekujemo od onih koji su najodgovorniji za regularnost takmičenja i deljenje pravde tokom utakmice, da obezbede jednake uslove za sve učesnike i svoj posao obavljaju kako je to jedino za nas i prihvatljivo – ČESTITO!

FK Voždovac se do sada nije oglašavao tim povodom, nadamo se da će tako i ostati, mada će mnogi reći da je povoda bilo. Takmičimo se sa daleko najmlađom ekipom u Ligi (čak i u Evropi) i nekada naizgled malo, za nas može značiti mnogo. Dakle, za nastavak verovanja u svoje dečačke snove naših mladih fudbalera, potrebno je obezbediti minimum uslova za ispunjenje istih, potrebno je i za to se zalazemo, da sve bude – REGULARNO!

Svojim sportskim prijateljima, posebno klubovima sa kojima igramo do kraja (Železničar, Javor, IMT i Radnik) želimo svu sportsku sreću i neka iz ovih duela uspešniji izađe onaj čiji tim na terenu pokaže više, odnosno – DA IGRAČI I TRENERI NA TERENU ODLUČE!UO FK Voždovac.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter