1
AdmiralBet ABA Liga
Andrej Žakelj

head coach Andrej Zakelj KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER BUDUĆNOSTI VERUJE U PREOKRET PROTIV PARTIZANA: ‘Očekujem da ćemo odigrati daleko bolje!’

Objavljeno: 06.05.24 u 21:17

Za ekipu Budućnosti ova utakmica je – ‘pukovnici ili pokojnici’.

Polufinalna serija ABA lige koja se igra između Partizana i Budućnosti sada se seli u Podgoricu, nakon što su ‘crno-beli’ odbranili prednost domaćeg terena.

Uoči revanš susreta trener Budućnosti, Andrej Žakelj rekao je:

Očekujem da ćemo odigrati daleko bolje nego u Beogradu. U prvom meču nismo bili na željenom nivou ni defanzivno ni ofanzivno. Bili smo previse nervozni, napravili smo mnogo grešaka. U duelu koji sledi, uložićemo i poslednji atom snage kako bi stigli do pobede, kako bi izborili majstoricu u Beogradu – rekao je Žakelj i potom dodao:

Veselimo se i radujemo meču koji sledi, biće to pravi praznik košarke. Dvorana će biti ispunjena do poslednjeg mesta, očekujem sjajan ambijent, sjajnu atmosferu i veliku borbu na parketu – zaključio je on.

0
0

1 Komentara

  1. Logika je vrlo prosta… Ako Partzizan u dve utakmice, od kojih je jedna u Beogradu, ne moze da dobije Buducnost, ne zasluzuje ni da igra finale ABA. Ako se to desi stvara se idealna prilika za veliko ciscenje rostera, obzirom da je sportski sektor napravio niz gresaka dovodjenjem i prebukiranjem pojedinih mesta, umesto na pleja i centra.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter