0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/Twitter

SRBINU SU SMRSKANE KOSTI LICA: Osvanula slika iz bolnice nakon brutalnog udarca koji je zaradio u Hrvatskoj! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 06.05.24 u 09:11

Srbin je nepomično ležao na travi nakon nokauta

Omladinski reprezentativac Srbije, Đuro-Đulio Đekić (18), uspešno je prošao operaciju dan nakon što je doživeo zastrašujuću povredu tokom meča hrvatskog prvenstva proteklog vikenda.

Incident se dogodio u 20. minutu kada je Đekića udario golman suprotne ekipe, Ivan Banić, kolenom u lice. Odmah nakon sudara, mladi fudbaler je ostao nepomično ležati na terenu, što je izazvalo ozbiljnu zabrinutost među igračima i gledaocima.

Reakcija Banića odražavala je ozbiljnost situacije, jer se golman odmah uhvatio za glavu, svestan težine sudara. Lekarska ekipa brzo je intervenisala, pružajući Đekiću hitnu medicinsku pomoć na licu mesta. Nakon pet minuta ukazane pomoći, mladi fudbaler je prevezen u bolnicu gde je podvrgnut operaciji.

Prema izveštajima hrvatskih medija, Đekić je zadobio teške povrede lica, uključujući smrskane kosti, što će zahtevati dugotrajan period oporavka.

Njegov klub, Gorica, objavio je fotografije Đekićeve povrede dan nakon nesrećnog incidenta, pružajući podršku mladom fudbaleru u ovim teškim trenucima. Sportski direktor Mario Brkljača i predsednik Nenad Črnko posetili su Đekića u bolnici, pokazujući tako podršku i solidarnost prema svom igraču u ovim teškim trenucima. Navijači i fudbalska zajednica prate situaciju sa nadom u brz i uspešan oporavak mladog talenta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HNK Gorica (@hnk_gorica)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter