0
Evropske lige
Borisav Burmaz

FOTO: Printscreen/ YouTube

SRBIN IMA RAKETU U NOZI: Projektil našeg fudbalera iz slobodnog udarca raspametio sve! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.24 u 10:55

Burmaz je još jednom pokazao svoj kvalitet

Srpski fudbaler Borisav Burmaz nastavlja da osvaja srca navijača svojim impresivnim nastupima u dresu Rapida iz Bukurešta. U nedavnoj utakmici protiv Kluža, i pored poraza svog tima rezultatom 3:2, Burmaz je ponovo bio u centru pažnje zahvaljujući spektakularnom golu iz slobodnog udarca sa oko 25 metara udaljenosti.

Burmaz je ušao na teren u 58. minutu, a već u 60. minutu je svojim snažnim udarcem savladao protivničkog golmana, izazvavši oduševljenje među navijačima Rapida.

Ovo nije prvi put da Burmaz briljira u rumunskom prvenstvu. Od dolaska u Rapid, odigrao je 17 utakmica, postigao šest golova i zabeležio dve asistencije, što ga čini jednim od ključnih igrača svog tima.

Burmaz je u Rumuniju stigao iz Voždovca za 400.000 evra, prethodno nastupajući za Grafičar i Radnički 1923.

Njegov neumorni rad i impresivne igre privlače sve veću pažnju, ne samo u Rumuniji već i šire, dok se njegov talenat nastavlja razvijati pod reflektorima evropskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter