0
Evropske lige

FOTO: Liverpool/X

ŠOK NA ENFILDU: Legenda napušta klub?

Objavljeno: 06.05.24 u 20:00

Van Dajk je izjavio da nije siguran da li će novi menadžer Liverpula računati na njega

Virdžil van Dajk, kapiten Liverpula, stavio je svoju budućnost u klubu pod znak pitanja nakon što je menadžer Jirgen Klop objavio da će napustiti klub na kraju sezone.

Nakon Klopove najave, van Dajk je izrazio neizvesnost oko svog daljeg ostanka u klubu, ističući da ne može garantovati da će novi menadžer želeti da računa na njega.

Međutim, Holanđanin je kasnije ispravio nedoumice, napominjući da je svestan da će novi menadžer biti njegov zemljak Arne Slot.

Klub je sada fokusiran na to ko će nam biti novi menadžer i to je glavni fokus. Kao što sam rekao, srećan sam ovde, volim sve ovde što i sami možete da vidite. Klub je veliki deo mog života i to je sve što mogu da kažem– istakao je van Dajk.

Van Dajk je naglasio da je trenutni fokus na poslednjim utakmicama sezone i na tome ko će biti novi menadžer. Njegov ugovor sa Liverpulom ističe narednog leta, što dodatno stavlja u pitanje njegovu budućnost u klubu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter