0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ ĆE SVE URADITI ZA TO: „Ustao je u pet ujutru i seo u auto!“

Objavljeno: 06.05.24 u 15:33

Jokić već godinama dominira u košarkaškom svetu, ali dosta toga o njegovom privatnom životu nije poznato javnosti

Nikola Jokić, MVP šampion Denver Nagetsa, ne samo da osvaja srca navijača svojom maestralnom košarkom već i svojom neobičnom strašću – ljubavlju prema konjima. Iako na dan utakmice svi očekuju da se fokusira na košarku, Jokića zapravo najviše zanimaju ovi plemeniti četvoronošci.

Iskusni američki košarkaš Džef Grin, koji je igrao sa Jokićem u Denveru, otkrio je u jednom podcastu neobičnu stranu svog bivšeg saigrača.

Nikola Jokić je takav kakav je, stoji mu nadimak Džoker, voli da se šali… A verujte, to sa konjima je istina! Išli smo negde na gostovanje, recimo da je to bilo protiv Klivlenda, a Jokić ustaje u pet ujutru i vozi dva sata samo da vidi konje – rekao je Grin.

Džef Grin je istakao da je Jokićeva ljubav prema konjima autentična, a ne samo priča za medije.

Preklinjali smo ga da ostane i ode sa nama na žurku u Las Vegas i ostane dan više kako bismo proslavili. Morate da ga volite jer ima i druge strasti sem košarke. Cenite to, ne možete da verujete da je toliko lud za konjima – dodao je Grin.

Nikola Jokić, koji je od malih nogu provodio vreme u štali sa konjima u Somboru, zadržao je svoju ljubav prema ovim životinjama i u NBA karijeri.

Volim njihov miris. Najbolji osećaj na svetu je kada ih hranite, sam zvuk kada jedu u štali je najbolji zvuk koji možete da čujete. To je nešto što samo ljudi koji vole konje mogu da osete – rekao je Jokić u jednom intervjuu.

Iako je sada fokusiran na košarku i svoj uspeh na terenu, Jokić se ne odvaja od svoje ljubavi prema konjima. On ima nekoliko konja u svom vlasništvu i uživa u njihovom društvu van terena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter