0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic (C) speaks with Uros Trifunovic (L) and Aleksa Avramovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and MZT Skoplje at Stark Arena on January 16, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OČEKUJE NAS SPEKTAKL U PODGORICI: Obradović i Avramović najavljuju težak meč!

Objavljeno: 06.05.24 u 18:45

U utorak u Podgorici očekuje nas utakmica Budućnosti i Partizana

Partizan ima meč loptu za prolaz u finale ABA lige. Da bi u tome uspeo moraće da pobedi Budućnost u Podgorici u drugom meču polufinalne serije. Srpski tim je u ponedeljak ujutru stigao u glavni grad Crne Gore.

Kvaliteti oba tima su poznati. Sveni smo da moramo da budemo na nivou ako mislimo da dobro odigramo i da prođemo u finale. Neće biti lako.Neuobičajeno je to što smo imali veliki broj dana između prve i druge utakmice. Nadam se da će ekipa da bude spremna i da ćemo dati sve od sebe da prođemo– rekao je Obradović.

Čeka nas zahtevan meč u Podgorici. Tamo smo već uspeli da ostvarimo tri puta veću pobedu. Biće puna hala, što samim tim znači da nas čeka kompleksan meč. S obzirom na to da smo i u prošlosti igrali u plej-ofu i da su te utakmice bile tesne i čvrste, možemo da kažemo da se odlično poznajemo. Idemo tamo da pobedimo, da odigramo najbolju moguću odbranu i napad i da se, Bože zdravlja, kući vratimo sa pobedom– zaključio je Avramović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter