0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

NOVAK KREĆE U POHOD NA RIM: Đoković saznao imena rivala do nove titule!

Objavljeno: 06.05.24 u 12:28

Novak će pokušati da se domogne trofeja u glavnom gradu Italije

Novak Đoković je saznao imena svojih potencijalnih protivnika na turniru u Rimu, a žreb koji je održan ispred čuvene „Fontane di Trevi“ doneo mu je povoljan raspored. Srpski teniser postavljen je za prvog nosioca na turniru, dok je Danil Medvedev drugi favorit usled izostanka Karlosa Alkaraza i Janika Sinera.

Đoković će imati slobodan prolaz u prvom kolu, dok će se u drugom suočiti sa pobednikom meča Romana Safjulina i kvalifikanta. Potencijalni protivnik u trećem kolu mogao bi mu biti Jakub Menšik, jedna od zvezda u usponu. U osmini finala, Đoković bi mogao da se suoči sa Karenom Hačanovim.

Prema projektovanom žrebu, u četvrtfinalu bi se Đoković mogao sastati sa Kasperom Rudom, dok bi u polufinalu mogao da se susretne sa pobednikom duela Aleksander ZverevGrigor Dimitrov.

Đoković, koji je šest puta osvajao turnir u Rimu, ima priliku da ponovi svoj uspeh na ovom turniru. Prošle godine je zaustavljen u četvrtfinalu od strane Holgera Runa, ali sada ima priliku da se vrati jači i osvoji prestižnu titulu.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter