1
Evroliga
Nebojša Čović

Nebojsa Covic President of KK Crvena Zvezda during the 2022/2023 Aba Press Conference and Practice session at Aleksandar Nikolic Hall on January 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIŠTA OD AMERIKANCA: U Zvezdi se očekuju mnogo veća imena!

Objavljeno: 06.05.24 u 19:20

Levi Rendolf je povezivan sa Crvenom zvezdom sada se čini da od tog transfera nema ništa

Crvena zvezda neće dovesti iskusnog bek šutera, Levija Rendolfa, u svoje redove naredne sezone, jer veruju da mogu da privuku kvalitetnije košarkaše. Iako su se nedavno pojavile spekulacije o interesovanju Zvezde za američkog igrača, prenosi Telgraf.

Prema informacijama, Crvena zvezda je za Rendolfa bila zainteresovana zimus, ali su tada odlučili da dovedu Džavonta Smarta umesto njega. Za letnji prelazni rok, klub planira da cilja na igrače s ozbiljnijim renomeom u poređenju s Rendolfom, koji je trenutno u Hapoelu iz Jerusalima.

Rendolf, koji je ove sezone igrao u Superligi Izraela i FIBA Ligi šampiona, nije uspeo da se nametne kao prioritetno pojačanje za Crvenu zvezdu. Iako je imao solidne statistike, Zvezda traži igrače koji će dodatno ojačati tim.

Pored toga, Zvezda takođe razmatra produženje saradnje sa svojim postojećim igračima, kao što su pregovori s Rokasom Gedraitisom. Ipak, trenutni fokus kluba nije na pojačanjima, već na borbi za trofeje u ABA ligi i Superligi Srbije.

62
6

1 Komentara

  1. Rokas nije kalibar za Zvezdu i za nesto vise u EL,tako da ne treba sa njim produzivati ugovor.Potrebniji su kvalitetniji i konstantniji igraci,kosgeteri.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter