0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NATHO U ANALIMA PARTIZANA: Fali mu još samo jedna stvar!

Objavljeno: 06.05.24 u 18:15

Bibars Natho je ostavio veliki trag u istoriji Partizana, jedino što mu nedostaje su trofeji

Bibars Natho, omiljeni igrač Partizana, ostao je bez trofeja za pet godina igranja u Srbiji, ali je za to vreme postao legenda kluba.

Izraelski fudbaler, poznat po svojoj energiji, golovima za crno-bele i otvorenom izražavanju nezadovoljstva prema sudijama, stekao je status miljenika navijača Partizana tokom svoje petogodišnje karijere u klubu. Dok su se dešavala turbulentna vremena u Humskoj, Natho je premašio granicu od 200 odigranih utakmica za crno-bele, postavši tako jedan od najdugovečnijih stranih fudbalera u istoriji kluba.

Iako za vreme svog boravka u Partizanu nije uspeo da osvoji trofej, Natho je svojim zalaganjem, golovima i vođstvom na terenu zaslužio ljubav navijača i poštovanje u klubu. Njegova odanost klubu i demonstracija empatije prema svom timu i navijačima su ga učinili cenjenim među saigračima, trenerima i čelnicima kluba.

Iako je najavljivao svoj odlazak, Natho će ostati još jednu sezonu u Partizanu, nadajući se da će taj period biti krunisan osvajanjem trofeja. Sa svojim iskustvom i predanošću, Natho se nada da će konačno doneti pehar klubu koji je već dugo čeznuo za novim trofejem.

 

5
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter