0
Fudbal
Miloš Milojević

Head coach Milos Milojevic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ TOTALNO DOMINIRA: Skoro dve pune sezone nije doživeo poraz u prvenstvu!

Objavljeno: 06.05.24 u 11:55

Milojević pokazuje kakav je zapravo potencijal

Miloš Milojević, srpski fudbalski stručnjak, i dalje beleži izuzetne uspehe na trenerskom polju, uprkos svojoj 41 godini, što ga čini jednim od najperspektivnijih mladih trenera u svetu fudbala. Sa bogatim iskustvom u Švedskoj i Srbiji, Milojević trenutno vodi Al Vasl u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde je na sjajnom putu da osvoji još jedan prestižni trofej.

Al Vasl trenutno dominira u domaćem prvenstvu, sa 20 utakmica bez poraza, beležeći 16 pobeda i četiri remija. Milojević, koji je poznat po uspešnom vođenju timova u domaćim prvenstvima, poslednji poraz u ligi doživeo je još 1. jula 2022. godine dok je bio na klupi Malmea. Od tada, njegovi timovi su neporaženi u domaćim takmičenjima.

Ovog ponedeljka od 18.45 časova, Milojevićev Al Vasl će se suočiti sa izazovom gostovanja ekipi Al Batajihu, dok se bliži kraju sezone. Iako je njegov tim lider na tabeli sa devet bodova prednosti, Milojević ne gubi fokus i teži da obezbedi još jednu pobedu koja bi ih približila osvajanju titule.

Milojević, čija trenerska karijera je obeležena uspesima i trofejima, sada ima priliku da u Ujedinjenim Arapskim Emiratima dodatno uveća svoju zbirku medalja. Sa Al Vaslom, on je već osvojio titulu prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata i plasirao se u finale Kupa predsednika, gde će se boriti za još jedan trofej.

Ovaj izuzetno talentovani trener, koji ima ugovor sa Al Vaslom do 2026. godine, nastavlja da pokazuje svoje trenersko umeće i donosi sjajne rezultate svojim timovima. Sa svojim stručnim znanjem i vizijom, Milojević se dokazuje kao jedan od najperspektivnijih trenera u svetu fudbala, a njegovi uspesi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima samo potvrđuju tu činjenicu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter