0
Košarka
Meloun

FOTO: Screenshot/X

MELOUN POSLAO JASNU PORUKU: Evo šta Denver mora da uradi ako želi da pobedi Minesotu!

Objavljeno: 06.05.24 u 12:12

Meloun pred sobom ima izazov, pošto njegov tim gubi u seriji

Nakon gubitka prvog susreta polufinalne serije plej-ofa Zapada od strane Denver Nagetsa, trener Majkl Meloun ističe potrebu za promenom pristupa pre drugog susreta sa Minesotom. Sa izuzetnom odgovornošću i odlučnošću, Nagetsi se pripremaju da se vrate jači i determinisani da preuzmu kontrolu nad serijom.

Moramo da uradimo dobar posao, naši starteri posebno. Moramo biti spremni da uradimo bolji posao od početka, da damo ton igru rano u susretu. Šta da čekamo? Sada smo na 0-1, šta da čekamo? – upozorio je Meloun.

Trener Denvera izražava svoje nezadovoljstvo činjenicom da njegov tim nije uspeo da započne utakmice na najbolji način tokom plej-ofa.

Pričao sam igračima kako smo u pet mečeva sa Lejkersima bilio u zaostatku u svakoj prvoj četvrtini. Tako da, ako me pitate da li verujem da su momci spremni sve da daju za odbranu tutule, orgovor je da verujem. Naravno. Ali u nekom momentu, čoveče, morate da prestanete da radite iste stvari – dodao je Meloun.

Iako su prošle sezone Nagetsi dominirali u plej-ofu, ova sezona donosi nove izazove i promene.

Ove sezone je drugačije. Ovo je i drugačiji tim. Postavka, novi je i izazov. Hajde da to prihvatimo. Gubimo, tačno je. Nismo želeli da budemu tu, ali tako je. Hajde da se đavolski borimo naredne noći i ostavimo sve na terenu – zaključio je Meloun.

Denver Nagetsi su odlučni da se vrate na pobednički put i preuzmu kontrolu nad serijom, počevši od drugog susreta sa Minesotom, koji je na programu od 04:00.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter