0
Košarka
Jokić

FOTO: Denver Nuggets/X

„JOKIĆ JE PAMETNIJI OD VAŠEG TRENERA“: Čuveni novinar na ovaj način najavio novi okršaj Denvera i Minesote! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.24 u 09:56

Od Jokića se očekuje da pokazuje svoj kvalitet iz meča u meč

Nikola Jokić, zvezda Denver Nagetsa, je predmet intenzivnog interesovanja dok se serija protiv Minesote nastavlja. Nakon poraza u prvom meču, oči košarkaškog sveta usmerene su na ovog izuzetnog igrača, a analitičari pokušavaju predvideti njegovu strategiju u narednim susretima.

Harison Vind, dugogodišnji novinar koji prati Denver, istakao je Jokićevu izuzetnu sposobnost adaptacije i poredio ga sa veštačkom inteligencijom.

Očekujem da u drugoj utakmici serije Nikola Jokić odigra utakmicu kojom će poslati poruku. Jokić je kao veštačka inteligencija – postaje bolji kako serija odmiče. Što više sazna o vama, što više igra protiv vas, što više puta se okuša protiv vaše odbrane, to će bolje igrati – rekao je Herison Vind na televiziji CBS.

Jokić je pametniji od vašeg glavnog trenera, pametniji je od svakoga u vašoj ekipi. Očekujem da postepeno počne da ‘rešava’ odbranu Timbervulvsa. Mislim da će taj proces početi u drugoj utakmici serije – zaključio je poznati novinar.

Ova izjava odražava poštovanje prema Jokiću kao inteligentnom igraču koji je u stanju da analizira protivničku odbranu i prilagodi svoju igru u skladu sa tim. Vind je dodatno naglasio Jokićevu izuzetnu inteligenciju na terenu.

Uz podsećanje na prethodni uspeh Denvera protiv Minesote u prethodnom plej-ofu, Vind je izrazio uverenje da će Jokić početi da „rešava“ odbranu Timbervulvsa u narednim utakmicama serije. Ove reči nagoveštavaju da će Jokićev odgovor na izazov biti promišljen i temeljan, a Nagetsi se nadaju da će ova pametna taktika doneti uspeh u nastavku serije.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter