0
Evroliga
Kevin Panter, Željko Obradović

Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Maccabi Playtika Tel Aviv at Stark Arena on January 12, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI ĆE STREPETI DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Panterov menadžer se oglasio i otkrio kakvi su planovi kapitena Partizana!

Objavljeno: 06.05.24 u 13:52

Panter je prošle sezone bio ključni igrač crno-belih, ali ove sezone je daleko od svoje forme

Nema sumnje da se pred kraj košarkaške sezone počinju širiti glasine o mogućim transferima, a jedna od njih je bila vezana za status Kevina Pantera u redovima Partizana. Međutim, agent Haris Papadopulos snažno je demantovao te priče, ističući da je Panter srećan u Beogradu i nema nameru da napušta klub.

Da odmah pojasnim, to su čiste budalaštine! Kevin Panter ima važeći ugovor sa KK Partizan i tu će i ostati. Nema nikakve dileme oko toga – jasno je poručio Papadopulos za Sportal.

Ovakve tvrdnje su dodatno potkrepljene činjenicom da Panter planira da leto provede u Beogradu, što ukazuje na njegovu privrženost klubu. Iako je moguće da se preseli u novi stan, to će sigurno biti unutar Beograda, kako je naglasio Papadopulos.

– Ne znam šta da vam kažem, neko je hteo da poveća saobraćaj na portalu tokom praznika pa je verovatno rešio da pusti tu vest – našalio se agent Pantera u vezi sa navodima o njegovom odlasku.

Kevin Panter će predvoditi Partizan u drugom meču polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti u utorak uveče u Podgorici. Očekuje se vruća atmosfera u Morači, a crno-bele vodi sa 1:0 nakon trijumfa u prethodnom meču u Beogradu. Sudije će imati težak posao, suočavajući se sa velikim pritiskom na terenu.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter