0
AdmiralBet ABA Liga
KK Partizan - KK Budućnost

Aleksa Avramovic i Kevin Duane Ferrell Jr Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GAVRILO PAJOVIĆ: Odnosi Partizana i Budućnosti su još uvek dobri!

Objavljeno: 06.05.24 u 19:00

Budućnost je prethodnih dana iznela mnoge žalbe na sudijski kriterijum u prethodnoj utakmici u Beogradu

Partizan je ostvario pobedu od 78:67 na svom terenu u prvom meču polufinala, nakon čega je Budućnost izrazila nezadovoljstvo suđenjem putem nekoliko saopštenja.

– Atmosfera na utakmicama između Budućnosti i Partizana bez obzira da li se igra u Beogradu ili Podgorici je uvek onakva, kakva bi trebalo da bude. U pitanju je prava sportska atmosfera. Pozivam naše navijače da budu korektni, da navijaju fer i sportski. Moram da naglasim da mi nismo imali nikakvih problema u Beogradu, imali smo sjajan ambijent, a na kompletnu atmosferu je uticao apel trenera Partizana Željka Obradovića. Očekujem zaista sportski spektakl u meču koji sledi – rekao je Pajović za RTCG.

Sportski direktor Budućnosti, Gavrilo Pajović, izneo je svoje mišljenje o prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige protiv Partizana, ističući da su sudije napravile veliki broj grešaka. Ipak, naglasio je da ne postoji problem između dva kluba i pozvao navijače da budu korektni i sportski na utakmici koja sledi.

– Odnosi između Partizana i Budućnosti nisu poremećeni saopštenjima koja smo objavili. Pokazali smo zašto smo nezadovoljni. Cilj nije da pravimo pritisak, nego da konstatujemo greške i da utičemo na ljude koji se bave suđenjem i delegiranjem, da se ne igraju sa ugledom Budućnosti i ugledom ABA lige, koja mora da napreduje i raste u svim segmentima, da profesionalno i odgovorno rade svoj posao. Problema između Partizana i Budućnosti nema i nikada ih nije bilo – zaključio je Pajović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter