0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DRAGOVIĆ ČESTITAO ĐURĐEVDAN: Najavljuje spektakl na Marakani!

Objavljeno: 06.05.24 u 17:40

Fudbalski klub Crvena zvezda danas obeležava svoju slavu Đurđevdan

Aleksandar Dragović, izrazio je uzbuđenje zbog postignutog uspeha i najavio dalje dane slavlja za klub. Dragović je istakao da Zvezdu uskoro očekuje proslava sedme uzastopne titule prvaka Srbije, koju su nedavno i matematički obezbedili.

Tradicionalno smo se okupili kako bismo proslavili klupsku slavu. Želim da čestitam svim navijačima Đurđevdan. Obezbedili smo i matematički titulu, a zatim je usledio period praznika, te se čini da nas slavlja tek očekuju. Naravno posebno se radujemo proslavi titule, očekujemo punu Marakanu i spektakl, koji do sada nije viđen. Svake godine titulu proslavljamo na drugačiji način, te verujem da ćemo i za kraj ove sezone uživati i dobiti uspomenu za pamćenje. Ipak moram da napomenem da ćemo maksimalno ozbiljno pristupiti svakom meču do kraja sezone, a posebnu pažnju ćemo posvetiti finalu Kupa Srbije, kada ćemo se boriti za duplu krunu– rekao je Dragović za klupski sajt.

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter