0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

BARKLI OTVORENO O JOKIĆU: On je najbolji! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.24 u 16:16

Čarls Barkli je dao zanimljivu izjavu o Nikoli Jokiću

Čarls Barkli, ikona NBA-a i nekadašnji reprezentativac Amerike, nedavno je u poznatom podkastu kod Šenona Šarpa „Klub Šej Šej“ izneo hrabru izjavu o srpskom košarkaškom virtuozu, Nikoli Jokiću. U raspravi o tome ko je najbolji strani igrač u istoriji NBA lige, Barkli je jasno stavio Jokića na tron.

Dok se Džoker nije pojavio, Dirk Novicki je bio najbolji strani igrač ikada– izjavio je Barkli, osvrćući se na bivšeg nemačkog košarkaša i legendu Dalas Maveriksa. Međutim, kada je Šarp pomenuo Hakima Olajdžuvona, Nigerijca koji je osvojio olimpijsko zlato sa SAD-om, Barkli je naglasio da ne može Olajdžuvona smatrati strancem zbog te činjenice.

Kada je reč o Jokiću, Barkli nije oklevao.

Jokić je najbolji stranac ikada?–  upitao je Šenon.

Da, da… Mislim da će osvojiti titulu ponovo– odgovorio je Barkli ubedljivo.

Osim toga, Barkli je istakao neobične priče o Jokiću i Stefu Kariju, naglašavajući njihov neosporni uticaj i talent. Podsećajući na trenutke odlučivanja u karijerama ova dva igrača, Barkli je naglasio značaj odluka koje su klubovi poput Golden Stejt Voriorsa morali da donesu.

Jedan sad ima četiri šampionske titule i jedan je od najboljih igrača u istoriji, a drugi će biti. To je neverovatno– zaključio je Barkli, ističući impresivan put Jokića i njegov potencijalni uticaj na istoriju NBA lige.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter