0
Evropske lige
Dušan Vlahović

FOTO: Twitter/@juventusfcen

ALEGRI OPET UDARIO PO VLAHOVIĆU: Za njegove neuspehe mu je kriv samo Srbin!

Objavljeno: 06.05.24 u 10:12

Vlahović teško da će ostati u Torinu

Napetost u Juventusovom taboru dostigla je vrhunac nakon razočaravajućeg remija sa Romom (1:1), a trener Masimilijano Alegri ponovo je skrenuo pažnju na srpskog napadača Dušana Vlahovića kao razlog za neuspehe.

Iako se očekivalo da će Juventus odigrati bolje, serija loših rezultata u Seriji A, uključujući četvrti uzastopni neuspeh, izazvala je razočaranje među navijačima. Poraz od Lacija u Kupu Italije dodatno je pogoršao situaciju, a mnogi smatraju da je vreme da Alegri napusti klub.

Alegri, međutim, kao i obično, traži opravdanja za loše rezultate, ovaj put upirući prstom u formu Vlahovića.

Naravno da smo mogli više i žalimo. Ipak, fudbal zna da bude zao i ponekad ne ide kako ste zamislili. Pali smo posle poraza kod kuće od Udinezea! Očigledno je Inter bolji od nas, imao je sve vreme prednost od 12-14 bodova. Prirodno je da na kraju usporimo. Bio je i niz incidenata kada je Milik bio isključen, Dušan Vlahović, Kin i Kjeza nisu bili u dobroj formi, povređeni su bili Rabio i Mekeni… Sve su to nepovoljne okolnosti.

Iako se Alegri nada da će Juventus uspeti da zadrži mesto za Ligu šampiona, navijači su skeptični. „Stara dama“ se trenutno nalazi na trećem mestu u Seriji A, ali postoji zabrinutost da bi mogla da izgubi svoju poziciju.

Znate kako, nije potrebno mnogo vremena da kapitulirate u ovom situaciji, posebno u Juventusu kada su svi spremni na kritiku. Momci su uspeli da se smire i naprave ključan korak. Imamo dobru razliku i priliku da već protiv Salernitane obezbedimo Ligu šampiona. Da, postoji žal što nismo bolje rezultate pravili, ali bilo je raznih situacija koja su nam pravile probleme – zaključio je Alegri, po običaju tražeeći alibi, a sva je prilika da će uskoro biti smenjen u Juventusu, a na njegovo mesto će doći trener Bolonje Tijago Mota.

Iako se spekuliše o smeni Alegrija, ništa još nije zvanično, ali se šuška da bi na njegovo mesto mogao doći trener Bolonje Tijago Mota, dok Juventus pokušava da se izbori sa izazovima koji mu predstoje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter