0
Američki fudbal

FOTO: Printscreen/X/@nypost

ŠOKANTAN SNIMAK: Slavni igrač Njujork Džetsa izazvao strašan sudar! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.24 u 19:17

Sva sreća pa nema poginulih!

Užasna saobraćajna nesreća koja je potresla region oko aerodroma „Morristown“ ostavila je trag u srcima mnogih. Novi snimak otkrio je trenutak straha i užasa kada je igrač Njujork Džetsa, Brandin Ekols, izgubio kontrolu nad svojim vozilom, jurcajući brzinom od 135 kilometara na sat, što je rezultiralo izbacivanjem drugog vozača sa puta.

Nesreća se dogodila nedaleko od aerodroma „Morristown“, a vozač drugog automobila, koji tvrdi da je delimično paralizovan, pokrenuo je pravnu akciju protiv Ekolsa i Njujork Džetsa. Istraga je otkrila da je Ekols vozio brzinom od oko 135 kilometara na sat u zoni gde je ograničenje bilo 80 kilometara na sat, i to uprkos prethodnoj suspenziji zbog nepromišljene vožnje.

Ekols je izbegao ozbiljne povrede, ali suočava se sa ozbiljnim pravnim posledicama. Dok se on bori sa tim posledicama, vozač drugog automobila nastavlja da se bori sa teškim povredama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter