0
Fudbal

Sasa Ilic Superliga, Super Liga, Vozdovac - Cukaricki 5.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RUSI UDARILI NA SRBINA: Čim je potpisao ugovor dobija kritike!

Objavljeno: 05.05.24 u 13:11

Saša Ilic samo što je stigao u ekipu Nižnjeg Novgoroda već se našao na udaru ruskih trenera

Dolazak Saše Ilića u Nižnji Novgorod nije prošao nezapaženo, ali umesto toga izazvao je kontroverze i otvorene napade od strane kolega iz Rusije, stavljajući ga u centar pažnje odmah po dolasku.

Nekadašnji trener Nižnjeg, Dimitrij Čerišev, nije štedeo reči kada je reč o kritikama.

Ko je Saša Ilić? Šta je on osvojio da bi postao trener Nižnjeg? Zašto je posao dobio čovek koji nikada ništa nije osvojio u karijeri? Trebalo je da ostane Kazova do kraja sezone na klupi- izjavio je Čerišev za „Čempionat“, izazivajući diskusiju o ispravnosti odluke uprave tima.

Vladislav Radimov, iako blaži u kritikama, takođe je izneo svoje rezerve.

Vrlo riskantan potez rukovodstva. Budimo realni: Ilić ne poznaje rusko prvenstvo. Pre samo nedelju dana je trenirao drugi tim. On ne poznaje igrače. Ne zna specifičnosti našeg šampionata. To su tri minusa sa kojima je došao–  naglasio je Radimov, ističući nedostatke u iskustvu i poznavanju ruske fudbalske scene.

Nižnji Novgorod, trenutno u seriji od šest uzastopnih poraza, nalazi se na ivici ambisa. Saša Ilić, koji je stigao u klub pre samo dva dana, možda će se naći na klupi danas kada ekipa dočekuje Spartak iz Moskve (18.00), suočavajući se sa izazovom da preokrene negativan trend i pokuša osvojiti ključne bodove u borbi za opstanak.

Standings provided by Sofascore
2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter