1
AdmiralBet ABA Liga

Kenan Kamenjas i Zach LeDay Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PRITISAK RASTE: Košarkaš Budućnosti jasan pred duel sa Partizanom!

Objavljeno: 05.05.24 u 18:53

Sigurno nas očekuje nas zanimljiva utakmica u Morači

Uzbuđenje uoči drugog meča polufinalne serije ABA lige dostiže vrhunac dok se Budućnost priprema da dočeka Partizan u podgoričkoj „Morači“. Posle prvog trijumfa na svom terenu rezultatom 78:67, ekipa Željka Obradovića ulazi u ovaj susret sa značajnom prednošću, ali crnogorski šampioni znaju da nemaju prostora za grešku ako žele da ostanu u trci za finale.

Kenan Kamenjaš, košarkaš Budućnosti, izneo je svoje stavove pred ovaj važan duel,

Očekujem pobedu, verujem da će se sve rešavati u Beogradu. Analizirali smo prvi meč. Bilo je dobrih i loših stvari. Cilj je da unapredimo dobre, a da smanjimo loše momente. Ponavljam još jednom, uz veliku energiju i čvrstu odbranu, verujem kao i svi u timu da možemo da trijumfujemo – istakao je Kamenjaš, prenosi Sportklub.

Dodatno, Kamenjaš je izrazio uverenje u podršku navijača, naglašavajući važnost atmosfere u dvorani,

Nemam nikakvu dilemu da će dvorana „Morača“ biti ispunjena do poslednjeg mesta. Očekujem sjajnu atmosferu, ogromnu podršku sa tribina, a uz popularni huk Morače, kadri smo da slavimo protiv Partizana-  zaključio je Kamenjaš.

0
0

1 Komentara

  1. Ako se vidi sta se sve pisalo u Srbiji i Crnoj Gori na stetu Partizana, onda je jasno da nije u pitanju sportski, vec politicki pritisak, iza koga stoje vrhovi koji navijaju za CZ, u obe drzave, nekada dva oka, sada vidimo razroka. Sada se javno radi ono sto se tajno radilo oko Mirotica… Doduse, jos se SPC nije oglasio u vezi Boltauzera…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter