1
Evroliga
KK Partizan

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Athens at Stark Arena on March 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN U PROBLEMU: Velika želja crno-belih na radaru brojnih evroligaša!

Objavljeno: 05.05.24 u 12:12

Partizan se povezivao sa njim još prošle godine

Košarkaš Nenad Dimitrijević iz Uniksa iz Kazanja, nedavno proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) regularnog dela sezone, privukao je pažnju nekih od najvećih evropskih klubova nakon svojih impresivnih nastupa.

Iako su se prošlog leta pojavile spekulacije o mogućem prelasku u Partizan, Dimitrijević je tada odlučio da ostane u Kazanju. Ova odluka se ispostavila kao dobra, jer je Dimitrijević odigrao izvanrednu sezonu, vodeći svoj tim do polufinala VTB lige.

Sa prosečno 19 poena, 6.6 asistencija i 3.6 skokova po utakmici, Dimitrijević je bio ključni igrač za Uniks. Njegova konstantna forma rezultirala je i impresivnim procentima šuta, sa 90% uspešnosti sa penala, 53% za dva poena i 44% za tri poena.

Ovaj izvanredan učinak nije prošao neprimećeno, a interesovanje za Dimitrijevića pokazali su klubovi poput Olimpije Milana i Virtusa iz Bolonje, pa i Partizan kako je preneo poznati košarkaški novinar Hristos Harpidis.

Očekuje se da će ovaj talenat iz Severne Makedonije biti u središtu pažnje tokom letnjeg prelaznog roka, dok će se klubovi nadmetati za njegov potpis u nadi da će dodati još jedno ključno pojačanje svojim redovima..

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter