0
Fudbal

FOTO: FCKrasnodar/X

OGREŠILI SE O SRBINA: Krasnodar ostaje bez titule zbog ovog lošeg poteza!

Objavljeno: 05.05.24 u 12:42

Krasnodar se zahvalio Vladimiru Iviću na saradnji, a taj potez će ih verovatno koštati titule

Krasnodar je upao u tešku krizu nakon poraza od Ahmata iz Groznog, što ne samo da je dodatno udaljilo ovaj tim od titule prvaka Rusije, već je postavilo ozbiljna pitanja o njihovoj sposobnosti da se vrate u trku.

Ovaj tim, koji je veći deo šampionata bio na čelu tabele, sada se našao u senci Zenita, koji je preuzeo prvo mesto. Iako je Krasnodar imao priliku da iskoristi dva uzastopna poraza Zenita i ponovo se vrati na vrh, to im nije pošlo za rukom.

Njihov poraz rezultatom 1:0 od Ahmata iz Groznog na domaćem terenu bio je udarac koji su teško podneli. Ahmat, koji se bori za opstanak, uspeo je da zatvori vrata i osvoji važne bodove, dok je Krasnodar propustio priliku da se izdigne.

Jedini gol na meču postigao je Konate u 46. minutu, što je samo produbilo agoniju Krasnodara i stavilo ih u još veći pritisak da se vrate na pobednički kolosek.

Od odlaska trenera Vladimira Ivića, Krasnodar nije uspeo da održi kontinuitet rezultata. Pod vođstvom Ivića, tim je imao impresivan rekord od 11 pobeda, 6 remija i 3 poraza, dok je posle njegovog odlaska imao samo 3 pobede, 2 poraza i 2 remija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter