0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twittter/@nuggets

NE MOŽE JOKIĆ SVE SAM: Minesota šokirala Denver u Koloradu i povela brejkom u polufinalnoj seriji! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.24 u 08:14

Jokiću će biti potrebna mnogo veća podrška da bi se slomili Vulvsi

Minesota Timbervulvsi osvojili su prvi meč polufinala Zapadne konferencije u dramatičnoj borbi protiv Denver Nagetsa, dominirajući terenom sa rezultatom 106:99. U ovoj napetoj utakmici istakao se nezaustavljivi Entoni Edvards, čija je neverovatna igra bila ključna za trijumf njegovog tima.

Nikola Jokić, predvodnik Denvera, nije uspeo da pronađe podršku u svom saigraču Džamalu Mareju, koji je imao težak start i nije pružio očekivani doprinos. Ipak, klupa Nagetsa je pokazala snagu vraćajući ih u igru nakon ranog zaostatka od 16 poena. Utakmica je postala prava klackalica, sa obe ekipe izmjenjujući poene do samog kraja.

Odlučujući trenuci došli su u poslednjim minutima kada su izmenama Vulvsi uspeli da izgrade ključnu prednost. Entoni Edvards je sjajno odigrao sa 43 poena, uz sedam skokova i tri asistencije, dok je Karl Antoni Tauns dodao 20 poena i Naz Rid 16, pomažući u osvajanju važne pobede.

Unatoč porazu, Nikola Jokić je pružio impresivnu partiju sa 32 poena, dok su Majkl Porter Džunior i Džamal Marej dodali 20, odnosno 17 poena.

Očekuje se da će Denver Nagetsi želeti da se vrate jači u sledećem meču kako bi preokrenuli rezultat i nastavili svoj put ka odbrani titule šampiona Zapadne konferencije.

8
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter