0
Košarka
Džamal Marej

FOTO: Twittter/@nuggets

MAGIJA MAREJA PROTIV MINESOTE: Pogodak Jokićevog saigrača, posle koga može da se samo zapitaš KAKO? (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.24 u 09:34

Marej je postigao neverovatan pogodak

NBA ljubitelji su ostali bez daha nakon nezaboravnog prvog meča polufinalne serije između Denver Nagetsa i Minesota Timbervulvsa, gde su košarkaši pružili pravi spektakl ispunjen sjajnim potezima.

Među svim izvanrednim trenucima utakmice, jedan potez se izdvojio kao prava čarolija na terenu, a akter tog čarobnog trenutka bio je Džamal Marej, plejmejker Denvera.

Iako je Mareju meč bio izazovan sve do poslednje deonice, uspeo je da ostavi pečat svog majstorstva na terenu, izvodeći potez o kojem će se još dugo pričati. Čak je i zvanični nalog NBA lige ostao u čudu, kratko pitajući samo: „Kako?!“

Što se tiče odgovora na to pitanje, izgleda da ni sam Marej ne zna kako je uspeo da izvede ono što je uradio. Prošavši kroz obranu protivnika, izveo je neobičnu piruetu i na kraju postigao poen na način koji je ostavio sve prisutne bez teksta.

Ovaj magični trenutak Džamala Mareja samo je jedan od mnogih koji su obogatili prvi meč ove uzbudljive serije, obećavajući navijačima još mnogo uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka u nastavku borbe za pobedu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter