0
Košarka

Fakundo Kampaco (FOTO: Real Madrid Basket/X)

MAGIČAN POTEZ KAMPACA: Bivši igrač Zvezde očarao publiku umećem i emotivnim gestom! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.24 u 18:03

Argentinski virtuoz osvojio srca navijača

Real Madrid nastavlja neumorno da juri vrh tabele u završnici regularnog dela sezone ACB lige. U poslednjem meču 32. kola, Madridisti su odneli ubedljivu pobedu nad Granadom rezultatom 94:80, obavivši tako svoj deo posla u borbi za titulu.

Sada je inicijativa ponovo u rukama Unikahe, nakon što su u prethodnom kolu doživeli poraz od Tenerifa rezultatom 87:86. Ipak, „kraljevići“ imaju sve u svojim rukama jer drže bolji skor od tima iz Malage.

Nakon što su uspešno preskočili četvrtfinalnu prepreku u Evroligi eliminacijom Baskonije, trener Ćus Mateo je odlučio da raspodeli minutažu unutar tima.

Ipak, ni to nije sprečilo bivšeg plejmejkera Crvene zvezde, Fakunda Kampaca, da još jednom pokaže svoje veštine na terenu, iako nije proveo mnogo vremena na parketu. Već u prvoj četvrtini, Kampaco je demonstrirao svoju izvanrednu „viziju“ igre, sjajno asistirajući Albertu Abaldeu za atraktivno zakucavanje, što je izazvalo burne reakcije španskih komentatora.

Posebno su gledaoci bili dirnuti trenucima kada je argentinski igrač pružio nežne poljupce svojoj ćerki Sari tokom pauze između poluvremena, što je otopilo srca svih prisutnih.

Na kraju meča, Kampaco je upisao dva poena i pet asistencija, dok su najefikasniji igrači bili Abalde i Musa sa po 14 poena.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter