0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twittter/@nuggets

JUNAK MINESOTE NAHVALIO JOKIĆA: Bez ikakvog uzdržavanja Srbina nazvao najboljim igračem na planeti! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.24 u 10:34

Jokić je često osporavan, ali on nije saglasan sa tim

Minesota Timbervulvsi trijumfovali su nad Denver Nagetsima u uzbudljivoj prvoj utakmici polufinala Zapadne konferencije sa rezultatom 106:99, a junak večeri bio je nesumnjivo Entoni Edvards.

Bek Minesote dominirao je terenom postigavši neverovatnih 43 poena, ključno doprinoseći pobedi svog tima. Međutim, nakon meča, Edvards je pokazao poštovanje i prema protivniku, Nikoli Jokiću, nazivajući ga „najboljim igračem na svetu“.

Igrati protiv najboljeg igrača na svetu je zabavno. Igrati protiv najboljeg tima na svetu, uvek je zabavno – rekao je Edvards, hvaleći i Jokića i celu ekipu Denvera.

Kao što sam rekao, imaju sjajnog trenera, disciplinovani su, neće pobediti sami sebe.

Uz to, Edvards je istakao značaj svog tima i stručnog štaba u ovom trijumfu.

Naš stručni štab je takođe odradio sjajan plan utakmice kroz ova tri, četiri dana. Oni, ali i ceo tim, nije sve do mene, više je do tima. Oni su mi dali samopouzdanje.

Ovo jasno pokazuje da je Edvards svestan važnosti timskog rada i podrške koju dobija od svojih saigrača i stručnog osoblja. Njegova izvanredna igra u kombinaciji sa timskim duhom čini Minesotu ozbiljnim takmičarem u borbi za titulu u ovogodišnjem plej-ofu NBA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter