0
Extreme

FOTO: Printscreen/ X

HRVAT UDARIO NA ŠAMPIONA: Stigao ekspresan odgovor Brazilca! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.24 u 13:42

U noći iza nas za pojas su se borili Pantoža i Erceg

U spektakularnoj borbi za šampionski pojas u muva kategoriji na priredbi UFC301 u Rio de Žaneiru, domaći borac Alešandre Pantoža trijumfovao je nad izazivačem Stivom Ercegom, braneći svoju titulu i zadajući mu tek drugi poraz u četrnaest profesionalnih borbi.

Atmosfera u areni bila je vatrena dok su se dva borca pripremala za okršaj. Pantoža je imao podršku domaće publike koja ga je hrabrila, dok je Erceg bio suočen sa zahtevnim izazovom na neprijateljskom terenu.

Uprkos hrabrom otporu Ercega, sudije su jednoglasno odlučile u korist Brazilca, koji je uspešno odbranio svoj pojas. Centralni trenutak borbe bio je kada je Erceg poslao snažan lakat i pesnicu ka svom protivniku, očekujući da će ga slomiti. Međutim, Pantoža je ne samo ostao na nogama, već je brutalno uzvratio, šokiravši izazivača i publiku.

Ova pobeda predstavlja Pantožinu 28. u karijeri, uz samo pet poraza. Njegova sposobnost da se izbori sa izazovima u oktagonu jasno je pokazala njegovu strast i predanost borbi. Interesantno je napomenuti da je Pantoža pre ne tako davno radio kao dostavljač hrane i vozač Ubera, što dodatno pojačava priču o njegovom neverovatnom putu od skromnih početaka do svetskog šampiona u borilačkim veštinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter