0
Košarka
Embid

FOTO: Twitter/@sixers

EMBID NEMA GRANICE: Ponovo pokazao svoju bahatost i nevaspitanje!

Objavljeno: 05.05.24 u 12:27

Centar Filadelfije iz dana u dan navlači sve veći gnev na sebe svojim ponašanjem

Embidov burni temperament nadmašio je njegove sportske podvige, dok je Njujork Niks eliminisao Siksers u dramatičnoj seriji. Tokom sezone, umesto da impresionira svojim MVP potencijalom, Embid je skretao pažnju na sebe svojim nesportskim ponašanjem. Incidenti su kulminirali nedavno objavljenim snimkom na kojem se vidi kako se centar Siksersa sukobljava sa radnikom obezbeđenja u Medison Skver Gardenu.

Snimak otkriva kako je Embid, tokom zagrevanja pre jedne od ovosezonskih utakmica, dva puta potkačio radnika obezbeđenja koji je stajao pored terena. Ovaj čovek, koji je samo obavljao svoj posao, bio je primoran da se brani ne samo od Embida već i od članova stručnog štaba Filadelfije, koji su ga gurali i pomerali, iako je bio van terena.

Ova nedolična ponašanja skrenula su pažnju sa Embidovih statističkih dostignuća ove sezone, gde je prosečno beležio 27,9 poena, 11,2 skoka i 3,6 asistencija po utakmici. Dok je talentovanost bez sumnje prisutna, ove akcije bacaju senku na njegovu profesionalnost i sportski duh, stvarajući pitanja o njegovoj ulozi kao vođe tima u budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter