0
Košarka
Aleksandar Aco Petrović

Aleksandar Aco Petrović (FOTO:X/Screenshot)

ACO PETROVIĆ OPER PRIVUKAO PAŽNJU: Svojim komentarom o NBA košarkašu izazvao različite reakcije!

Objavljeno: 05.05.24 u 11:57

Petrović je jednog igrača posebno nahvalio

Legendarni hrvatski košarkaški stručnjak Aco Petrović dao je svoje zapažanje nakon sinoćnje NBA utakmice između Denver Nagetsa i Minesota Timbervulvsa, ističući nezaustavljivost mladog košarkaša Entonija Edvardsa. Petrović je oduševljen izvanrednom partijom Edvardsa, koji je postigao impresivnih 43 poena za svoj tim, donoseći mu važnu pobedu u plej-ofu NBA lige.

Nakon meča, Petrović se obratio javnosti putem svoje poznate platforme na društvenim mrežama „X“, izražavajući svoje misli o Edvardsu i njegovom potencijalu.

Nikada, ali baš nikada, nisam pristao da uporedim ikoga sa najvećim Majklom Džordanom! Međutim, noćas sam postavio sebi hipotetičko pitanje – Entoni Edvards ima samo 22 godine i ukoliko nastavi da teroriše NBA lig sledećih desetak godina, da li je on taj? – pitao se Aco Petrović.

Ovo postavlja intrigantno pitanje o potencijalu mladog košarkaša i njegovoj budućnosti u NBA ligi. Retki su igrači koji su sa samo 22 godine postigli takav nivo uspeha u istoriji NBA lige, što dodatno naglašava izvanrednost Edvardsa i njegov potencijal da postane jedan od vodećih igrača u narednim godinama.

Ovaj komentar Petrovića odjeknuo je širom košarkaške zajednice, otvarajući raspravu o budućnosti talentovanog mladog košarkaša.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter