0
AdmiralBet ABA Liga
Nikola Topić

FOTO: Starsport

U NBA SE OTIMAJU OKO TOPIĆA: Brojni timovi zainteresovani za Zvezdino dete!

Objavljeno: 04.05.24 u 20:27

Očekuje nas uzbudljiv NBA draft kada ćemo saznati gde Nikola nastavlja svoju karijeru

Nikola Topić, biser srpske košarke, se vraća na velika vrata. Nakon duže povrede, mladi talent se vratio na teren i već sada ima pune ruke posla. U dresu Crvene zvezde, Topić je već osvojio Kup, ali to nije kraj ambicijama. Pred njim su još dva takmičenja i NBA letnji transferi.

Očekuje se da će Topić biti među prvih šest pikova na NBA draftu, što izaziva veliko interesovanje klubova. Detroit, Vašington, Šarlot, Portland, San Antonio, Toronto, Memfis, Juta, Bruklin, Atlanta, Čikago, Hjuston, Sakramento i Golden Stejt su samo neki od klubova koji željno iščekuju svoj red na draftu.

Iako su se pojavile spekulacije da bi Topić mogao propustiti eventualno finale ABA lige zbog odlaska na „Draft kombajn“ u Čikagu, Crvena zvezda je to demantovala. On će ispuniti sve obaveze prema klubu pre nego što krene put Amerike.

Topić neće biti jedini srpski košarkaš koji će se naći na draftu. Njegov imenjak Đurišić takođe je pozvan na put preko bare. Menadžer dvojice košarkaša, Miško Ražnatović, je pojasnio situaciju i potvrdio njihov put ka NBA-u.

Predikcije iz SAD-a već sada spekulišu mogućim timovima s kojima bi Topić mogao sarađivati. Bilo da to bude u tandemu sa Vasilijem Micićem i Aleksejem Pokuševskim u Šarlotu, Nikola Jović u Majamiju ili sa Bogdanom Bogdanovićem u Atlanti, Topić će imati priliku da ostvari svoje snove i igra sa zemljacima u najjačoj ligi sveta. Svi putevi su otvoreni za ovog mladog srpskog talenta koji je spreman da osvoji svet košarke.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter