1
Evroliga

General overview delije navijaci fans supporters zastave during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Stark Arena on January 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠOK VESTI IZ EVROLIGE: Neko od večitih ima velike šanse da se preseli u Evrokup!

Objavljeno: 04.05.24 u 12:40

Ovo niko nije očekivao.

Direktor Evrolige Paulijus Motiejunas izjavio je da su šanse da Crvena zvezda i Partizan zajedno ne igraju Evroligu gotovo 50 odsto, te da su u konkurenciji sa još tri kluba.

-Nažalost, neko će u krugu sa večitima, Valensijom, Albom i Virtusom morati da otpadne jer Pariz ulazi. Svi imaju po 20 odsto šansi da ne igraju Evroligu sledeće sezone. Svi su jednaki i partneri će odlučiti. Valensija je igrala dobro u prvom delu sezone i gradi novu, atraktivnu dvoranu. Veliki korak za klub – kaže Litvanac i dodaje.

-Rade velike, pozitivne stvari. Valensija je klub sa budućnošću u Evroligi. Ali je istina da će neko od ovih klubova morati da otpadne- izjavio je Motiejunas za madridski As.

0
19

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter