0
Fudbal

FOTO:Printscreen/X/Casual Ultra Official

ŠOK NA TERENU: Velika i smešna ispala navijača u Holandiji! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.24 u 08:45

U zadnjem kolu će se odlučiti ko ide u viši rang

Dramatične scene odigrale su se na terenu tokom utakmice Druge lige Holandije, gde je Roda bila na korak do ulaska u Erediviziju nakon pobede nad Kamburom od 2:0 na domaćem terenu.

Nacijači iz Kerkradea su ušli na teren da proslave trijumf sa svojim herojima, dok je rezultat meča njima odgovarao. Telstar je vodio protiv domaćih Groningena, stavljajući „žute“ na prvo mesto i osiguravajući im mesto u elitnom holandskom fudbalu. Međutim, meč je produžen, a igrač Groningena, Van Bergen, postigao je izjednačujući gol, oduzimajući Rodi mesto koje vodi u Erediviziju.

Iako se čini da je sve izgubljeno za Rodu, oni još uvek imaju šansu da ostvare svoj san. U poslednjem kolu, Groningen i Roda će se suočiti u derbiju koji će odlučiti ko će se popeti u viši rang.

Prvi meč između ova dva tima završen je bez golova, jasno stavljajući do znanja da će Rodi biti potreban pobedonosni rezultat, dok će domaćinima biti dovoljan i remi. Očekuje se napeta borba za mesto u Erediviziji, dok navijači sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog ključnog duela.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter