0
AdmiralBet ABA Liga
Janis Sferopulos

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS ODUŠEVIO SVE SRBE: Trener Crvene zvezde se oglasio lepom porukom na srpskom jeziku! (FOTO)

Objavljeno: 04.05.24 u 17:11

Sferopulos je odlučio da svim vernicima čestita praznike

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos, nije propustio priliku da se oglasio povodom pravoslavnog Uskrsa, pružajući svoje najtoplije želje vernicima širom sveta. Grčki stručnjak je na društvenim mrežama podelio čestitku na tri jezika, ističući važnost ovog praznika i šireći radost među svojim pratiocima.

U svojoj čestitki, Sferopulos je poslao poruke na grčkom, srpskom i engleskom jeziku, obuhvatajući tako širok krug ljudi i kultura koje slave Uskrs. Ovaj gest pokazuje poštovanje i razumevanje različitih tradicija i jezika, istovremeno šireći duh zajedništva i solidarnosti.

Osim prazničnih čestitki, Crvena zvezda je ostvarila značajan sportski uspeh, napravivši krupan korak ka plasmanu u finale regionalne ABA lige. Prethodno ubedljiva pobeda nad ekipom Mega izjednačila je crveno-bele u seriji na 1:0, čime su postavili čvrst temelj za dalji napredak u takmičenju.

Sferopulosova čestitka na društvenim mrežama simbolizuje duh praznične radosti i zajedništva, dok se Crvena zvezda nastavlja boriti na terenu i osvajati srca navijača širom regiona.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter