0
AdmiralBet ABA Liga
KK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE: Topić ostaje – ABA liga pre svega!

Objavljeno: 04.05.24 u 11:15

Oglasili su se i crveno-beli

KK Crvena zvezda Meridianbet je reagovala na nedavne spekulacije o učešću Nikole Topića na „NBA draft kombajnu“ događaju u Čikagu od 12. do 19. maja. U saopštenju objavljenom nakon prvog polufinalnog meča ABA lige, klub je istakao da Topić neće napustiti ekipu ni privremeno dokle god ima obaveze kao igrač Crvene zvezde.

Igrač našeg kluba Nikola Topić ima višegodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda Meridianbet, i neće napuštati ni privremeno naš klub, ni po jednom osnovu, dok mu ne prodju sve obaveze koje ima kao igrač KK Crvena zvezda. Podsećamo da nas u tekućoj takmičarskoj sezoni u narednom periodu očekuju izuzetno važne utakmice u dva takmičenja – poručuju iz Crvene zvezde.

Ovo saopštenje ističe da je Topićeva vernost Crvenoj zvezdi neupitna i naglašava važnost njegovog prisustva u ključnim fazama takmičarske sezone. Takođe, poznati menadžer Miško Ražnatović se takođe oglasio povodom ovog događaja.

Crvena zvezda je trenutno u prednosti u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige, sa pobedom od 103:73 nad Megom u prvom susretu.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter