0
Evropske lige
FK Real Madrid

FOTO: Twitter/@realmadrid

REAL NA KORAK OD TITULE: Madriđani razmontirali Kadiz, ali Barsa još uvek može da produži trku za trofej!

Objavljeno: 04.05.24 u 19:56

Real se nalazi blizu novog trofeja

Fudbaleri Real Madrida demonstrirali su svoju nadmoć nad ekipom Kadiza u utakmici 34. kola španske La Lige, osvojivši ubedljivu pobedu rezultatom 3:0.

„Kraljevići“ su sve rešili u drugom poluvremenu, kada su postigli sva tri gola. Brahim Dijaz je otvorio golgeterski niz u 51. minutu, donoseći prednost domaćinu, dok je Džud Belingem udvostručio vođstvo u 68. minutu, na asistenciju upravo Dijaza.

Konačnih 3:0 postavio je Hoselu u trećem minutu sudijske nadoknade, posle asistencije Nača Fernandeza.

Osim toga, značajno je napomenuti da se golman Tibo Kurtoa vratio na gol Real Madrida nakon uspešnog oporavka od teške povrede kolena, pružajući dodatnu sigurnost timu.

Ovom pobedom, Real Madrid zadržava prvo mesto na tabeli sa 87 bodova. Ukoliko Barselona ne uspe da savlada Đironu u kasnijoj utakmici, „Los Blancos“ će zvanično osigurati titulu prvaka Španije.

Sa druge strane, ekipa Kadiza se nalazi na 18. poziciji u opasnoj zoni sa 26 bodova, samo pet manje od Selte koja se nalazi iznad crte.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter