0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadrid

REAL MADRID JE ŠAMPION ŠPANIJE: Đirona pokerom ugasile snove Barselone o tituli! (FOTO)

Objavljeno: 04.05.24 u 20:42

Barselona nije uspela da produži trkom za Realom

U spektakularnom okršaju na stadionu „Montilivi“, Đirona je šokirala Barselonu sa 4:2 u 34. kolu La Lige, ostavljajući put slobodnim za Real Madrid da osvoji titulu.

Uzbudljivu utakmicu obeležio je fantastičan početak katalonskog derbija. Već u prvih pet minuta videli smo golove sa obe strane, sa Laminom Jamalom asistirajući za prelep gol Andresa Kristensena za Barselonu, dok je Artur Dovbik odgovorio za Đironu.

Barselona je povela preko penala nakon faula nad Laminom Jamalom, ali je serija grešaka gostiju dovela do brzog preokreta Đirone. Serđi Roberto je napravio kiks, a Dovbik i Portu su iskoristili prilike da preokrenu rezultat u korist domaćina.

Portu je blistao, učestvujući u sva tri gola Đirone u drugom poluvremenu, dok je Đirona pokazala izvanrednu igru koja je zapanjila kako publiku na „Montiliviju“, tako i fudbalski svet.

Real Madrid, sa osvajanjem titule u ovom trenutku, ponovo vraća pehar La Lige na „Bernabeu“, dok Barselona ostaje u čudu nakon poraza od Đirone.

Ovo će biti nezaboravan trenutak za navijače Đirone, dok će Barselona morati da analizira ovaj poraz i okrene se budućim izazovima.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter