0
Fudbal

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

POVRATAK LEGENDE: Tijago Silva se vraća na Marakanu!

Objavljeno: 04.05.24 u 10:30

Tamo ga čekaju već neka velika imena

Legendarni brazilski štoper, tridesetdevetogodišnji Tijago Silva se vraća kući! Prema informacijama uglednog „Ge Globea„, defanzivac Čelzija je postigao dogovor sa Fluminenseom i uskoro će potpisati ugovor koji će trajati do juna 2026. godine.

Iako je dogovor postignut na usmenoj osnovi, zvanično potvrđivanje se očekuje nakon završetka sezone i njegovog formalnog rastanka sa Čelzijem.

Iskusni štoper je započeo svoju karijeru u Fluminenseu, gde je igrao od 14. do 16. godine, pre nego što je 2005. godine prešao u Porto. Nakon toga, sledila je avantura sa moskovskim Dinamom, a potom je proveo vreme na pozajmicama u svom matičnom klubu pre nego što je definitivno otkupljen. Bio je deo ekipe Fluminensea od 2007. do 2009. godine, kada je prešao u Milan. Nakon toga, usledila je njegova impresivna karijera u PSŽ-u i Čelziju, sa kojim je 2021. godine osvojio Ligu šampiona.

Već nekoliko iskusnih fudbalera nosi dres popularnih Trikolora sa Marakane. Među njima su imena poput Marsela, Felipea Mele i Gansa. Sada će se Tijago Silva pridružiti ovom elitnom društvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter