0
Evroliga

Aleksej Pokusevski i Ostoja Mijailovic Partizan - Bursa Evrokup, Eurocup 20.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PONOVO U EVROLIGI? Pokuševski dao odgovor!

Objavljeno: 04.05.24 u 21:28

Pokuševski se trenutno nalazi u Grčkoj gde je pratio meč Olimpijakosa protiv Barselone

Aleksej Pokuševski, mladi srpski košarkaš koji gradi svoju NBA karijeru, privukao je pažnju medija svojom nedavnom posetom Grčkoj. Nakon što je sezona završena za njegov tim, Šarlot Hornetse, koji nije uspeo da se plasira u plej-of, Pokuševski je iskoristio slobodno vreme da poseti Grčku.

Tokom boravka u Grčkoj, Pokuševski je prisustvovao meču četvrtfinalne plej-of serije Evrolige između Olimpijakosa i Barselone. Grčki novinari su ga upitali da li bi se vratio u Olimpijakos, klub čiji je bio član na početku svoje seniorske karijere, pre nego što je prešao u NBA ligu.

Ovaj susret sa grčkim novinarima dodatno je podstakao spekulacije o eventualnom povratku Pokuševskog u Olimpijakos.

Zašto da ne, osećam se ovde kao kod kuće i veoma sam dobro sa svim ljudima iz Olimpijakosa. Grčka mi je mnogo nedostajala. Svaki put kada završim sezonu dolazim ovde rekao je Pokuševski za grčki “Sportal“ .

Majstorica će odlučiti putnika na fajnal-for u Berlin, a Pokuševski veruje da će to biti Olimpijakos.

Olimpijakos je bolji tim i zaslužuje da prođe na fajnal-for– smatra Pokuševski.

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter