0
Evroliga

Saša Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ NAKON POBEDE I INCIDENTA: „Naučio sam iz iskustava kao što je prošlogodišnje sa Partizanom!“

Objavljeno: 04.05.24 u 09:40

Napadi navijača i sukobi na terenu obeležili odlučujući meč četvrtfinala Evrolige

Košarkaši Monaka ostvarili su veliku pobedu u gostima protiv Fenerbahčea rezultatom 65:62 u četvrtoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige. Ova tesna pobeda dovela je do odlučujuće, pete utakmice koja će se odigrati na terenu Monaka.

Ipak, meč nije prošao bez incidenata. Navijači Fenerbahčea upali su na teren i napali gostujuće igrače nakon završetka utakmice, što je izazvalo zabrinutost i nezadovoljstvo u redovima Monaka. Trener Monaka, Saša Obradović, nakon meča je izrazio svoje mišljenje o situaciji.

Bez obzira na ishod utakmice, igrači su trebali da se vrate u svlačionicu. Razumem da se mogu dogoditi neprijatnosti, ali važno je zadržati distancu i ne reagovati na provokacije – rekao je Obradović.

Obradović je takođe istakao da nije bio zadovoljan reakcijom svojih igrača nakon meča, te ih je prekorio.

Ja sam u prošlosti bio prvi koji je reagovao na provokacije, ali danas sam pametniji. Naučio sam iz iskustava kao što su prošlogodišnji incidenti s Partizanom, Panterom i Ljuljom -dodao je trener Monaka.

Analizirajući igru svojih igrača, Obradović je istakao ključnu ulogu odbrane u ostvarenoj pobedi.

Naša odbrana je bila izuzetno važna. Bili smo pametniji u distribuciji lopte, sigurniji u odbrani, i konstantni tokom čitavog meča. Čak smo i ograničili ofanzivni tim kao što je Fenerbahče na svega preko šezdeset poena. Svi igrači koji su učestvovali u igri doprineli su na svoj način. Radujem se petoj utakmici, sve je još otvoreno – zaključio je Obradović.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter