0
Fudbal
Žoze Murinjo

Žoze Murinjo (FOTO: Twitter/ AS Roma)

MURINJO PAO NA DNO: Nekada je vodio timove do titule Lige šampiona, a sada bi mogao da preuzme najgori tim u karijeri!

Objavljeno: 04.05.24 u 19:12

Murinjo je navodno već ušao u pregovore sa novim timom

Žoze Murinjo, jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera sveta, trenutno pregovara sa drugoligašem iz Saudijske Arabije, prema informacijama koje je preneo dobro obavešteni novinar Ben Džejkobs,

Murinjo je u pregovorima sa Al Kadisijom, trenutnim liderom Prve lige Saudijske Arabije. Al Kadisija se očekuje da se plasira u Super ligu, a gazda kluba ima ambiciozan plan da se takmiči sa najjačim klubovima u zemlji, koji su u vlasništvu države, među kojima su Al Hilal, Al Itihal, Al Nasr i Al Ahli.

Prisustvo Murinja u Khobadu, iz kog dolazi Al Kadisija, dodatno potvrđuje ove spekulacije i nagoveštava da su pregovori ozbiljni.

Iako je Al Kadisija daleko od najvrednijih klubova u Saudijskoj Arabiji, procenjenih na svega 16,8 miliona evra prema Transfermarkt podacima, klub ima nekoliko poznatih igrača u svojim redovima. Među njima je bivši golman Evertona, Džoel Robles, kao i Lusijano Vijeto, koji je nedavno došao iz Al Hilala, bivši as Atletiko Madrida i Viljareala.

Pregovori između Murinja i Al Kadisije privlače pažnju fudbalske javnosti i mogli bi imati značajan uticaj na dalji razvoj ovog kluba u Saudijskoj Arabiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter