0
Fudbal
lopta, fudbal, sport

FOTO: Pixabay.com

MALOLETNIK PRETIO ŽENI TRENERA: „Osetila sam strah za svoj i život svoje dece!“

Objavljeno: 04.05.24 u 09:19

Skandal u crnogorskom fudbalu potresa javnost!

Skandal u crnogorskom fudbalu potresa javnost! Nakon nerešenog rezultata u nedeljnom okršaju protiv Sutjeske, Budućnost se našla usred kontroverze. Golman Đorđije Pavličić napao je svog saigrača Igora Ivanovića, dok je kapiten Petar Grbić suspendovan zbog pobune jer nije ubačen u igru. Dodatno, incident je eskalirao upadom navijača „Varvara“ u svlačionicu.

Međutim, skandal nije stao samo na terenu. Prema informacijama iz medija, trener Ivan Brnović podneo je krivičnu prijavu zbog pretnji upućenih njegovoj ćerki. Supruga stratega M.B. je primila zastrašujuće pozive u kojima je neko zahtevao novac i pretio otmicom maloletnice. Srećom, pretnje su se ispostavile kao lažne.

U izjavi za medije, supruga je opisala svoj strah nakon telefonskog poziva:

Pitala sam ga kako se zove i odakle mu pravo da me zove, a ovo lice je prekinulo vezu te je razgovor trajao 28 sekundi. Nakon završetka razgovora, osetila sam strah za svoj i život svoje dece jer mi je prećeno otmicom maloletne kćerke, koju sam odmah pozvala telefonom i koja je bila kući, pa mi je nakon toga bilo lakše, posle čega sam se uputila u policiju da celi događaj prijavim.

Dodatno, novi detalji otkrivaju da je poziv primila supruga trenera, dok je policija identifikovala pozivatelja kao maloletnika starog 13 godina, te da je u trenutku poziva bio u društvu još jednog maloletnika istih godina. Tužilac je zaključio da se u ovom slučaju ne radi o krivičnom delu s obzirom na godine ovih lica. Uprava policije će obavestiti socijalnog radnika i kontaktirati školu maloletnika koji je uputio pretnje.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter