0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ PREDMET PODSMEHA U AMERICI: Još jedan dokaz da se Nikolino mišljenje ne poštuje nimalo!

Objavljeno: 04.05.24 u 17:56

Jokić je svojim komentarom izazvao samo smeh, ali kao da ga ne shvataju ozbiljno

Nikola Jokić, MVP finala i osvajač šampionskog prstena, skromno ne vidi svoj tim kao favorita protiv Minesote dok se priprema za nadolazeće plejof duele. Denver Nagetsi su impresivnom igrom savladali Los Anđeles Lejkerse rezultatom 4:1, dok je Minesota rutinski prošla dalje u plejof seriji protiv Finiksa, „čisteći“ supertim Finiks Sansa 4:0.

Jokić je prvi put javno prokomentarisao predstojeće duele u polufinalu Zapada sa Timbervulvsima, ističući izuzetan rad generalnog menadžera Minesote Tima Konelija i trenera Krisa Finča.

U julu 2022. godine, kada je Minesota poslala značajan paket igrača u zamenu za Rudija Gobera, mnogi su bili skeptični. Međutim, Jokić ističe da je sada očigledno da je ta odluka bila ispravna, pohvaljujući uspešno uklapanje Gobera u tim i strategiju stručnog štaba.

Mislim da su sjajno uklopljeni, nadam se da neće da nas počiste. Kada je Tim Koneli napravio taj trejd svi su mu se smejali. Ipak napravio je sjajan tim i mislim da mu treba odati priznanje za to. Naravno tu je i stručni štab koji uspeva da napravi tim koji funkcioniše. Imaju odgovor na sve, kada se protiv njih igra sa niskom i sa visokom petorkom. Mogu sve da urade i vrlo su opasan tim. Nadam se da mi možemo da im uradimo nešto u narednim utakmicama – iskren je bio Jokić.

Ovaj njegov komentar je izazvao podmseh američkih medija, ali jasna je poruka ko se zadnji smeje naslađe se smeje.

Plej-of serija između Minesote i Denvera počinje uskoro, a postoji optimizam da će trener Timbervulvsa Kris Finč biti dovoljno oporavljen da vodi ekipu sa klupe. Finč je nedavno povredio koleno u bizarnom incidentu kada ga je udario sopstveni igrač na meču sa Finiksom, ali iako se još nije potpuno oporavio, očekuje se da će bar sa stolice voditi svoj tim u ključnim utakmicama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter