0
AdmiralBet ABA Liga
KK Partizan - KK Budućnost

Aleksa Avramovic i Kevin Duane Ferrell Jr Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BUDUĆNOST VERUJE U POBEDU PROTIV PARTIZANA: Crnogorci znaju šta moraju da promene, ako žele da savladaju crno-bele!

Objavljeno: 04.05.24 u 23:27

Budućnost će pokušati da vrati seriju u Beograd

Nakon teškog poraza u prvom meču polufinala ABA lige protiv Partizana, košarkaši Budućnosti su odlučni da promene pristup kako bi izborili preokret i vratili seriju u svoj glavni grad.

U prvom susretu, Budućnost je imala težak start primivši čak 27 poena u prvoj četvrtini, što je dalo prednost Partizanu koju crnogorski tim nije mogao da nadoknadi. Sada, pred drugi meč, fokus je na energičnijem i boljem početku, kako bi se izbegla rana dvocifrena prednost protivnika.

Krilni centar Budućnosti, Nikola Tanasković, ističe važnost boljeg početka utakmice:

Moramo da uđemo bolje od početka. Ne možemo da dozvolimo da počnemo meč sa dvocifrenom razlikom za protivnika, a tokom prve utakmice smo dozvolili veliki broj poena u prvoj četvrtini.

Ipak, svestan je Tanasković da će to biti izazovan zadatak, s obzirom na nedavne rezultate između ova dva tima. Partizan je pobedio u poslednjih sedam međusobnih duela, uključujući i prethodni susret sa rezultatom 78:67.

Uprkos lošem startu u prvom meču, Tanasković veruje u potencijal svog tima i podršku navijača na domaćem terenu:

Očekujem da navijači dođu i podrže nas u što većem broju. Želimo krcatu Moraču i odličnu atmosferu.

Duel sa Partizanom zakazan je za utorak od 18 časova u Morači, a ulaznice su dostupne po cenama od 15, 20 i 25 evra. Budućnost će se truditi da pokaže bolju igru i izbori preokret pred svojom publikom, te tako izjednači rezultat u seriji na 1:1.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter