0
Fudbal
Strahinja Eraković

Strahinja Erakovic Serbia - Norway, UEFA Nations League June, 2. 2022. Belgrade, Serbia. 2.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠOKANTNA ODLUKA RUSA: Eraković van konkurencije za najboljeg defanzivca, ali tu su drugi bivši igrači večitih!

Objavljeno: 03.05.24 u 15:41

Možda je ovo pomalo nepravedno prema Erakoviću

Trojica štopera iz srpskih klubova i jedan iz Španije stigli su u Rusiju tokom leta 2023. godine, ali samo dvojica od njih su našla svoje mesto među najboljim defanzivcima ruskog šampionata.

Srđan Babić, Igor Vujačić i Strahinja Eraković su se istakli svojim igrama, ali samo Babić i Vujačić su se našli na listi odabranih.

Babić je od dolaska u Rusiju odigrao 17 prvenstvenih utakmica, postigao je jedan gol i upisao tri žuta kartona, dok je Vujačić upisao 24 nastupa uz jednu asistenciju. Međutim, Eraković, iako je standardni štoper vodećeg tima lige Zenita, nije se našao među odabranima.

Na listi odabranih nalazi se 11 imena, među kojima su i po dvojica igrača iz moskovskih CSKA i Spartaka, dok su ostali predstavnici različitih klubova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter